Boboc: E foarte posibil să nu fi făcut multe lucruri bine. Între acestea este unul pe care mi-l reproșez constant: n-am fost suficient de atent la oamenii pe care îi susțin și-i promovez

„Este foarte posibil să nu fi făcut multe lucruri bine. Între lucrurile pe care nu le-am făcut bine este unul pe care mi-l reproșez constant: n-am fost suficient de atent la oamenii pe care îi susțin și-i promovez. Poate trebuia să fiu puțin mai riguros și mai ferm” – este declarația președintelui interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, făcută în cadrul unei emisiuni la Reperul TV.

Boboc a fost întrebat cum se face că mare parte dintre oamenii pe care i-a promovat el se poziționează acum în tabăra lui Alexandru Popa, care va candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL. De asemenea, liderul PNL Brăila a fost întrebat dacă nu și-a pus problema că acei oameni îl susțin pe Popa pentru că vor să scape de Boboc de la conducerea PNL Brăila.

Cătălin Boboc a răspuns: „Nu scapi de Boboc de la președinția PNL Brăila făcând scandal în presă, punându-ți mâinile în șold și poalele-n cap, stând brăilenii în gura noastră. Scapi de Boboc simplu: te duci la alegeri și nu-l votezi pe el. Și asta nu are niciun fel de urmări nu asupra mea, că am atâtea bătălii duse, ci asupra partidului, pentru că oamenii stau și ce văd? Văd că la noi e un scandal cu public. Nu ajută pe nimeni.

În partid pot să fie discuții, dispute, dar… Eu pot să spun și acum diverse lucruri despre Alexandru Popa și despre alți colegi de-ai mei, dar nu ajută pe nimeni să fac asta. Am opiniile mele, le discutăm între colegi, dar ca să ies acum în fața oamenilor și ei să vadă un circ, după ce că oamenii și așa sunt scârbiți de politică, să întreținem un scandal și un circ nu ne ajută. Pentru că tragem linie la alegeri și după aceea cei care câștigă, cu imaginea șifonată, murdărită, plină de noroi, să apucă să construiască ceva. Păi dacă pleci cu imaginea asta trebuie ca mai întâi se te ocupi ceva timp s-o speli, să-o faci albă, pentru că tu singur ai aruncat cu noroi în propria imagine!”.