Boboc: E nesimtire ce a spus directorul CUP, ca strazile au fost inundate pentru ca fusesera asfaltate!

P1110863

Candidatul PNL la Primaria Brailei, Catalin Boboc, este indignat de explicatiile date de conducerea Companiei de Utilitati Publice “Dunarea”, pentru faptul ca zilele trecute, mai multe strazi din municipiu au fost inundate, iar apa a intrat in cateva zeci de case. Catalin Boboc a facut referire astazi la declaratiile  lui Constantin Toma, director tehnic al CUP „Dunarea”, care a dat vina pe faptul ca a plouat prea mult si ca strazile erau asfaltate, astfel incat apa nu s-a mai infiltrat in pamant la fel de rapid, ca pe vremea cand strazile erau pietruite.

“Acum doua zile era Braila sub ape si vreau sa va spun ce suntem aici: din cauza coruptiei. Coruptia este motivul pentru care Braila arata asa cum arata, din acest punct de vedere, al infrastructurii. Pentru ca e vorba de firme abonate la banii publici si la Consiliul Judetean – stiti ca sunt in ancheta -, si la Primarie, firme care apartin liderilor PSD fosti si actuali, firme conduse de oameni din PSD, consilieri locali, consilieri judeteni PSD. Spun ca aceasta este problema, coruptia, pentru ca nu ai cum, dintr-o suma de bani, sa faci o lucrare intreaga, cand tu vrei ca o parte din bani sa-i directionezi catre partid, sau catre buzunarele proprii. Nu ai cum!

A aparut un domn, director la Compania de Utilitati <<Dunarea>> si a explicat cum de vina pentru inundatiile din Braila este chiar faptul ca s-au asfaltat niste strazi. Adica sa inteleg ca PSD ne propune sa lasam strazile neasfaltate, eventual sa punem piatra, ca sa aiba unde sa se inflitreze apa? Nu, din cauza asta s-a inventat canalizarea!

Brailenii platesc apele pluviale. Am facut acea initiativa legislativa ca acest lucru sa nu se  mai intample, pentru ca nu mi se pare corect ca apa de ploaie sa fie platita de oameni. Dar ce a spus acel director PSD este nesimtire! Vina este a lor, este a firmelor care au plimbat banii si au sifonat banii de acolo si care nu au facut lucrarile ca lumea!”, a comentat liberalul.