BOBOC: FIUL MEU A FOST MUSCAT DE UN CAINE DESTUL DE RAU. MI-A ZIS “TATA, VREAU SA DAM IN JUDECATA PRIMARIA!”

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), nu face treaba buna in fruntea acestui oras – este parerea liberalului Catalin Boboc, cel care a fost principalul contracandidat al lui Dragomir la alegerile din iunie 2016. Boboc a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, a preferat ca o perioada sa se abtina de la a critica ceea ce face edilul, pentru a-i da timp acestuia sa se acomodeze cu noua functie, sa cunoasca situatia in amanunt si sa poata lua si eventualele masuri.

Acum, insa, la jumatatea mandatului lui Dragomir, liderul liberal spune ca s-a lamurit – primarul Brailei nu face fata cerintelor functiei: “N-o spun eu, vad si opinii ale brailenilor.

La partea de drumuri, de infrastructura, suntem praf. Stiti ce ma deranjeaza foarte tare? Nu ca inca nu sunt toate gropile astupate. Ma deranjeaza ca la Directia asta nu avem un plan, o strategie, sa vad si eu ca dintr-un capat al orasului  reabilitam pe termen lung tot  ce inseamna infrastructura, astfel incat la un moment dat, peste 2 ani, peste 20 de ani, sa spunem ca gata, am finalizat acest proces in Braila.

In privinta gunoaielor: pai toti ne plangem de treaba asta. Domnule, sunt niste firme care fac acest serviciu. Nu-si fac treaba. Unde-i problema, ca acele contracte care si asa sunt prelungite fara licitatie de ani si ani, sa fie luate in discutie? Sa gandesti in alt mod acest serviciu.

Cainii comunitari: acum 2 saptamani, Alex, fiul meu, a fost muscat de un caine – dar destul de rau, ca a trebuit sa mergem la Chirurgie. Stiti ce mi-a zis copilul, dupa ce un coleg i-a spus ca a mai patit cineva asta si a dat in judecata Primaria? Mi-a zis <<Tata, vreau sa dam in judecata Primaria!>>. M-a pus pe ganduri. Si am sa fac urmatorul lucru: am sa dau in judecata Primaria pentru treaba asta, ca si reprezentant al fiului meu minor si am sa cer 1 leu despagubiri, dar am sa cer ca prin hotararea pe care o pronunta instanta, sa oblige Primaria si CLM ca in termen de 60 de zile sa vina cu un proiect asumat de CLM pentru acesta problema, pentru strangerea cainilor de pe strazi”.

Declaratia integrala a lui Boboc pe aceasta tema, aici: