BOBOC: ÎN COMUNA ȘUȚEȘTI AU FOST DISPUSE MĂSURI PREVENTIVE, NU AVEM PERSOANE SIMPTOMATICE SAU CONTACȚI AI VREUNUI BUZOIAN INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, anunță că au fost luate toată măsurile necesare pentru ca cele 50 de persoane din Șuțești  care au muncit ca zilieri în comuna buzoiană Râmnicelu să intre în  izolare la domiciliu. Decizia a fost luată după ce sâmbătă, Râmnicelu a intrat în carantină.

Prefectul precizează: „În comuna Șuțești au fost dispuse măsuri preventive, nu avem persoane simptomatice sau contacți ai vreunui buzoian infectat cu noul coronavirus.

Sâmbătă dimineață am discutat cu dl. Cristi Codreanu, primarul comunei Șuțești, și am convenit să îi identificăm pe toți cei care au mers la muncă în comuna Râmnicelu din județul Buzău, recomandându-le să rămână în casă până vom primi concluziile epidemiologilor.

Listele au fost transmise la DSP, doamna dr. Gavrilescu recomandând autoizolarea voluntară la domiciliu, ca măsură preventivă, neavând până în acest moment vreo persoană cu simptome sau date din care să rezulte că avem vreun contact al unui buzoian infectat.

Primarul Codreanu a convocat o ședință CLSU ȘUȚEȘTI, pentru această dimineață, în cadrul căreia va stabili modul în care vor sprijini familiile izolate”.