BOBOC: IN LUMEA IN CARE SE DAU ATACURI CIBERNETICE, NOI, LA BRAILA, INCA DAM CU SUNDEAUA, CA IN EVUL MEDIU!

Prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, considera ca atacul sangeros din noaptea de sambata spre duminica, de la o terasa din municipiu, in urma caruia doi baschetbalisti americani au fost injunghiati cu un cutit si au ajuns in spital, cu rani grave, arata ca Braila se afla inca in Evul Mediu.

Boboc a comentat pe o retea de socializare ca intr-o epoca in care in lume se dau atacuri cibernetice, in orasul nostru inca “se da cu sundeaua”: “Braila, saraca! Braila este vedeta nationala, nu pentru vreo realizare mareata, nu pentru vreun concurs castigat si nici pentru vreun fenomen paranormal, ci pentru conflictul violent petrecut la o terasa din oras – mai concret, din cauza unor reprezentanti ai lumii interlope care au atacat doi sportivi de origine americana, ce apara culorile unui club brailean de baschet.
Nu vreau sa ma refer aici la patologia celor bagati in spital de niste infractori si nici la tratamentul de urmat, sper ca interventia medicilor sa duca la insanatosirea tinerilor sportivi si sa-i vedem cat mai curand pe teren, inscriind puncte pentru Braila.
Nu vreau sa ma refer nici la ce ar trebui sa faca Politia si Parchetul pentru prinderea si tragerea la raspundere penala a vinovatilor si nu vreau sa vorbesc nici macar despre cata vina au autoritatile in crearea acestui climat de insecuritate.
Vreau sa spun doar atat: in lumea in care se dau atacuri cibernetice pentru acapararea unor sfere de influenta economica, noi inca dam cu sundeaua, ca in Evul Mediu! Poate-i putin fortata comparatia, dar cam asa stau lucrurile!”.

Amintim ca baschetbalistii Darrel Bowie si Joseph McClain, in varsta de 24, respectiv, 25 de ani, care joaca la “Cuza Sport”, au fost atacati de un grup de indivizi din lumea interlopa si s-au ales cu rani grave. Unul dintre sportivi a fost lovit in torace si picior, iar celalalt sportiv a fost injunghiat in abdomen si prezinta taieturi pe fata si pe gat, ambii necesitand interventii chirurgicale de urgenta.

Potrivit procurorului care se ocupa de caz, primele investigatii indica faptul ca sigurul care ar fi lovit victimele cu cutitul ar fi Husein Daniel Gabriel, cunoscut in lumea interlopa ca “Dasaev”.