BOBOC: LIBERALI, CAPUL SUS! TREBUIE SA NE RECUNOASTEM GRESELILE

Fostul presedinte PNL Braila, Catalin Boboc, care a demisionat dupa infrangerea de la alegerile locale din vara, isi incurajeaza colegii,  dupa infrangerea zdorbitoare de la alegerile parlamentare de ieri. Catalin Boboc a fost primul lider liberal local care a avut o reactie publica dupa ce s-au aflat rezultatele (intai la numaratoarea paralela si apoi, datele oficiale partiale).

Intr-o postare pe o retea de socializare, Boboc scrie ca daca nu au reusit sa convinga alegatorii ca “pot fi guvernanti performanti”, liberalii trebuie sa dovedeasca macar faptul ca pot face o opozitie performanta: “Liberali, capul sus!  Trebuie sa ne recunoastem greselile. Trebuie sa luam decizii ferme. Dar haideti sa cautam impreuna raspunsurile si solutiile de care avem nevoie pentru a merge mai departe.
Romania si Braila au nevoie de noi! Daca nu am reusit sa convingem ca putem fi guvernanti performanti, avem datoria sa facem opozitie hotarata, care echilibreaza balanta puterii si care face auzita vocea celor care nu au votat PSD si a celor 60% care nu au votat deloc”.