BOBOC: NU AM LUAT ÎNCĂ O DECIZIE ÎN LEGĂTURĂ CU DANIELA PASCALE. NU ESTE CAZUL CA ANUMITE CHESTIUNI NEGATIVE CARE POT SĂ APARĂ ÎN LEGĂTURĂ CU O PERSOANĂ SĂ SE RĂSFRÂNGĂ ȘI ASUPRA PARTIDULUI SAU ASUPRA ECHIPEI DE CONSILIERI

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, declară că încă nu s-a luat o decizie cu privire la păstrarea în echipa de consilieri județeni liberali a Danielei Pascale. El spune că a avut o discuție cu aceasta și așteaptă înainte de toate un răspuns din partea ei, în sensul ca Pascale să renunțe de bună voie la acest mandat.

Discuția cu privire la retragerea tinerei de 25 de ani din echipa consilierilor PNL Brăila vine în contextul în care aceasta a fost inițial amenințată cu publicarea unor fotografii compromițătoare dacă nu se retrage de pe lista de consilieri, după care în campania electorală în spațiul public au apărut câteva fotografii în care cei care le-au postat susțin că ar fi tânăra liberală.

Cătălin Boboc a declarat pe această temă: „Nu am luat încă o decizie în sensul politic al cuvântului în legătură cu mai tânăra noastră colegă Daniela Pascale, însă am avut o discuție și ca și în alte situații, nu este cazul ca anumite chestiuni negative care pot să apară în legătură cu o persoană să se răsfrângă și asupra partidului sau asupra întregii echipe de consilieri. Avem exemplul domnului Sorin Ioniță, care la un moment dat a făcut o gafă, și-a asumat-o și a spus că nu vrea să afecteze imaginea partidului și ca atare a renunțat la mandatul de consilier.

O să aștept câteva zile răspunsul colegei noastre și apoi vom lua o decizie. Eu am spus de la început că în mandatul meu de președinte interimar nu am trecut și lucrul ăsta, să mă apuc să sancționez colegii, ci vreau să facem o echipă”.