BOBOC: NU AM NICIO DATORIE NEPLĂTITĂ. AM VĂZUT ȘI EU CĂ DE ANI DE ZILE SUNT NUMIT „ȚEPAR” PE REȚELELE DE SOCIALIZARE DE TOȚI POSTACII PSD

Candidatul PNL la CJ Brăila, Cătălin Boboc, declară că a văzut că de câțiva ani sunt diverse persoane care fac comentarii pe rețelele de socializare scriind despre el că e „țepar”, dar sunt doar atacuri ale adversarilor politici, fiindcă nu are nicio datorie către nimeni.

În contextul în care la articolele care au legătură cu Cătălin Boboc și care sunt postate de ziariștii brăileni pe rețelele de socializare apar des comentarii în care diverse persoane scriu că acesta nu-și plătește datoriile sau este numit direct „țepar”, l-am întrebat astăzi pe candidatul PNL dacă are vreo datorie neplătită la ora actuală.

Cătălin Boboc a răspuns: „În  primul rând răspunsul este clar «Nu».

Și doi, pentru că văd și eu toți postacii PSD în primul rând, care fac asta, vreau să le fac următoarea invitație: haideți să stabilim o oră și o zi în care de față cu presa, toți aceștia care mă numesc în felul ăsta de ceva timp – de ani de zile din urmă vine acest lucru aruncat în spațiul public -, îi invit să ne întâlnim la o dată și la o oră, la o locație pe care o stabilim cu dvs, cu cine vreți și discutăm concret despre lucrurile astea, cu presa de față. Să vină cei care spun asta, să vină acolo”.