BOBOC: NU AM OBȚINUT NOTA 2 ȘI CEVA LA EXAMENUL PENTRU ADMITEREA ÎN BAROUL DE AVOCAŢI. ȘI ORICUM NU E IMPORTANT. M-AM DUS LA ACEL EXAMEN FĂRĂ SĂ ÎNVĂȚ NIMIC, FĂRĂ SĂ CITESC NIMIC

„Nu am obținut nota 2 și ceva la examenul pentru admiterea în Baroul de Avocaţi Brăila” – este ceea ce a spus astăzi candidatul PNL la CJ Brăila, Cătălin Boboc.

Dat fiindcă social-democrații îl iau peste picior în ultima vreme pe acesta, spunând că a obținut „2 și ceva” la examenul amintit – pe care Boboc l-a dat în 2017 -, l-am întrebat pe liberal dacă este adevărat sau nu ce spun reprezentații PSD.

Boboc a răspuns că nu a luat nota 2 și că de fapt, el nici nu era neapărat interesat să intre în Barou și nici n-a învățat deloc pentru acel examen, ci doar s-a dus așa, ca să vadă ce-și mai amintește din materia învățată în facultate: „ A fost, dacă îmi aduc bine aminte nota – ca să lămurim subiectul ăsta, pentru că am văzut că îl folosesc -, cred că a fost un 6,40 și îți trebuie 7 (nota de trecere – n.r.). Dar nu asta este important. Ce vreau să vă spun este că eu voiam să dau acel examen nu pentru că am făcut un scop în sine, m-am dus pur și simplu să dau un examen să văd, fără să învâț nimic, fără să citesc nimic, ce mai știu din acea materie. Știți că oamenii învață ani de zile pentru acest examen. Nu a fost un scop în sine, pur și simplu am vrut să dau un examen pentru mine. Iar nota e publică, nu știu de unde au scos-o ei că e 2 și ceva”.

La comentariul unui ziarist cu privire la faptul că informațiile publice sunt că a luat 41 de puncte din 100 (deci nota 4,1), Boboc a continuat să nege, spunând că de fapt ar fi luat 64 de puncte din 100.