Boboc: Nu s-a discutat de candidaturile la sefia CJ Braila, dar nu e exclus sa candidez

cb2

Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, nu este dispus sa admita, la acest moment, ca isi doreste sa candideze la presedintia Consiliului Judetean. Intrebat direct daca este interesat de o astfel de candidatura, acesta a dat initial un raspuns care ne-a lasat perplecsi: “Avem in fata un proiect foarte important, iar acesta cu presedintia Romaniei nu e important doar pentru noi, ci pentru intreaga tara”…

La insistentele noastre, cu aceeasi intrebare, Boboc a spus: “Nu s-a pus problema despre candidatura cuiva la presedintia Consiliului Judetean Braila”. Chestionat, in continuare, daca exclude o posibila candidatura personala pentru functia de presedinte al CJ Braila, liderul PNL a admis:  “Nu exclud absolut nimic, dar nu se discuta si nu s-a discutat despre asta”.

Amintim ca potrivit zvonurilor  aparute in ultimele zile, Boboc a facut un targ cu liderul PDL Braila Alexandru Nazare: senatorul ii va determina pe liberalii care detin functii in administratia locala sa-si dea demisia si sa treaca in opozitie, iar Nazare si ai lui vor sprijini candidatura lui Boboc la sefia CJ.