BOBOC: NU VOI CANDIDA PENTRU PRESEDINTIA PNL BRAILA, DAR VOI FI FOARTE IMPLICAT SI VOI AVEA PREFERATUL MEU

Fostul presedinte al PNL Braila, Catalin Boboc, nu-si doreste, deocamdata, sa revina la conducerea organizatiei liberale locale. Boboc, care a fost ales ieri presedintele Comisiei de modificare a Statutului PNL, a declarat insa pentru MD Press ca are de gand sa se implice activ in alegerile ce se vor desfasura la nivelul organizatiei liberale locale, pana la finele lunii martie: “Voi fi foarte implicat!”.

Intrebat daca ia in calcul posibilitatea unei candidaturi personale pentru functia de presedinte PNL Braila, el ne-a spus: “Nu ma intereseaza”.

L-am intrebat pe liderul liberal daca este o decizie definitiva, sau doar o optiune pe care o are la acest moment, dar care se poate schimba in timp, iar acesta a comentat: “In momentul acesta nu iau in calcul asa ceva, am alta opinie despre cum trebuie conduse lucrurile. In orice situatie, sau exista echipa, sau nu exista nimic. Eu am discutat cu colegii, evident, si sunt foarte interesat sa fac echipa cu ei si o sa am un preferat, in ceea ce priveste candidatura la presedintia organizatiei locale”.

Chestionat in continuare daca exclude categoric posibilitatea de a candida pentru un nou mandat, la alegerile interne din aceasta primavara, Boboc ne-a raspuns: ”Am invatat ca-n viata, nimic nu este exclus 100%. Azi, cand stam de vorba, aceasta este optiunea mea. La acest moment am cat de cat cristalizata ideea despre ce as vrea sa fac si pe cine as vrea sa sustin. Poate pana maine, omul ala face ceva, sau isi schimba optiunea, trece la PSD… dar in proportie de 99%, decizia mea astazi este  aceea de a sta, cu experienta mea, cu ce mai stiu si eu, langa un coleg cu care eu sa fac echipa. mai bine zis, nu doar cu unul sa fac echipa, cu mai multi”.