BOBOC: PE 22 OCTOMBRIE S-A APROBAT O HOTĂRÂRE DE GUVERN PRIVIND ALOCAREA UNEI SUME DE 127 MILIOANE LEI PENTRU AMENAJAREA PORTULUI BRĂILA

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, declară că pentru Guvernul Orban Brăila reprezintă „o zonă importantă”, căreia i se acordă atenția cuvenită.

Boboc a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că o dovadă în acest sens este faptul că pe 22 octombrie s-a aprobat o Hotărâre de Guvern privind alocarea unei sume de 127 milioane de lei pentru amenajarea portului Brăila: „Sunt bani care vor fi investiți de către Guvernul României în portul Brăila, pentru că infrastructura care se creează în această zonă va trebui să fie integrată în infrastructura de transport rutier, în cea de transport naval. Această sumă, care nu e mică deloc, va crește facilitățile, capacitatea de operare portuară din Brăila, ceea ce este foarte importat. Noi știm cu toții că ne lăudăm că am fost un port, poate cel mai mare port de la Dunăre, dar din păcate, în ultimii ani nu s-au petrecut foarte multe lucruri pe această zonă și iată că lucrurile se vor mișca și în această direcție”.