Boboc: Sunt interesat să dărâmăm bisericuțele și să construim o singură echipă în PNL Brăila. Dacă pentru a atinge acest obiectiv trebuie să candidez pentru funcția de președinte al PNL Brăila, voi candida

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, nu exclude varianta de  a candida la alegerile interne din partid (atunci când se vor desfășura ele), pentru funcția pe care acum o ocupă interimar.

Întrebat dacă este interesat să se înscrie în cursa pentru funcția de președinte al PNL Brăila la viitoarele alegeri interne, acesta ne-a declarat: „Sunt interesat să dărâmăm bisericuțele și să construim o singură echipă, ăsta este singurul meu interes”.

Întrebat dacă asta înseamnă „Da”, liderul liberal a spus: „Nu, ăsta este singurul meu interes. Dacă pentru a atinge acest obiectiv trebuie să candidez, voi candida. Dacă pentru a atinge acest obiectiv, de a face o echipă solidă și puternică, nu trebuie să candidez, nu voi candida. Pentru mine treaba asta cu a fi președinte nu mai este o chestie așa de deosebită; am fost președinte, știu cum e”.