Boboc: USL nu mai traieste la Braila, dar continuam sa colaboram cu PSD

P1060899

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, contrazice vehement declaratiile conducerii centrale si locale PSD, cu privire la faptul ca la nivel judetean, USL ar fi inca vie. Boboc  a contestat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca la Braila “e viu spiritul USL”  – asa cum a afirmat  recent  social-democratul Liviu Dragnea – si a sustinut ca de fapt, continuarea colaborarii in plan local a PNL cu PSD nu contrazice ideea ca USL a murit.

Liderul PNL nu neaga ca liberalii braileni coopereaza inca foarte bine cu social-democratii si formeaza majoritatile in consiliile locale ca si pe vremea USL, insa afirma ca acum este vorba doar despre o chestiune ce tine strict de administratie, fara legatura cu politica.

Intrebat daca nu se teme ca atacurile dure pe care le-a lansat in ultimele saptamani la adresa PSD, la nivel central, vor avea efecte si asupra colaborarii cu PSD-ul local, presedintele PNL a opinat ca nu are nicio legatura una cu alta, pe ideea ca se poate ca, la nivel central, PSD sa fie corupt  si cu tendinte dictatoriale de netolerat, dar in acelasi timp, la nivel local, PSD Braila sa fie un partener corect si perfect frecventabil. Mai mult, desi Boboc este de parere ca infiintarea USL Braila a adus deservicii organizatiei judetene liberale, el a reafirmat dorinta PNL de a colabora in continuare cu PSD-ul local.

Cum este posibil acest lucru, ne explica presedintele PNL Braila, Catalin Boboc: