Bogdan, care a incasat salariu de director 2 ani, fara sa produca 1 leu: Am facut pentru imaginea Brailei mai mult decat ati facut dvs!

P1150804

Directorul societatii “Rocreativ”, Reliana Bogdan, are mari dificultati, cand este vorba sa spuna ce a facut in ultimii 2 ani ca sa-si merite salariul, avand in vedere ca firma nu a avut practic nicio activitate si n-a avut nici macar un leu incasari. Din nefericire pentru ea, in ultimele sedinte ale CJ au tot intrat pe ordinea de zi proiecte de hotarare legate de “Rocreativ”, prilej pentru unii dintre consilieri sa-si exprime nemultumirea in legatura cu faptul ca Bogdan este sustinuta in continuare in functia de director, ba chiar i s-a prelungit mandatul de la 2 ani la 4 ani, de buna ce este, in calitate de director la o firma cu zero incasari, dar cu salariul incasat 100% timp de 2 ani. Stresata, pare-se, de faptul ca este intrebata in mod repetat acelasi lucru (“Ce-ati facut in ultimii 2 ani?”), eficienta directoare pare sa-si cam piarda cumpatul, fiindca s-a saturat sa se tot chinuiasca sa formuleze raspunsuri elaborate in multe fraze, prin care sa mascheze raspunsul corect si concis: “Nimic concret”.

Astazi, intrebata de consilierul Marian Sarbu daca firma a produs vreun leu in cei 2 ani de la infiintare, Bogdan a “tesut” un nou raspuns elaborat si a informat plenul CJ ca n-a luat salariu degeaba, ci s-a plimbat la diverse targuri si expozitii si “a capacitat” actiuni ale Autoritatii Nationale pentru Turism: “Firma nu a produs niciun leu, pentru ca nu a avut mijloce economice ca sa poata produce venituri. Am facut repetate interventii pentru acordarea la dispozitia societatii, prin diferite formule, a unor spatii care sa ne putem desfasura activitatea si daca nu s-a luat o hotarare in acest sens, am facut activitate, dupa care am initiat proiectul de deschidere a Centrului de promovare si informare turistica, cu magazin de suverniruri locale, care o sa functioneze din zilele urmatoare. Apreciez ca din dezvoltarea acestei activitati vom recupera pierderile inregistrate cu salariul administratorului, dar acest salariu nu a fost unul platit in van: am desfasurat activitate de promovare, am participat la targuri si expozitii in ideea cresterii vizibilitatii Brailei, ca o posibila destinatie turistica, am capacitat actiuni ale Autoritatii Nationale pentru Turism, in vederea elaborarii in comun a unei strategii pentru relansarea judetului Braila, ca destinatie turistica.

O activitate, in general, precum stie multa lume, presupune intai niste cheltuieli, apoi realizarea de venituri. Asta este opinia mea”.

Dupa care Bogdan, care de  mai bine de 2 ani face cheltuieli fara sa scoata venituri, i-a mai aruncat peste umar consilierului judetean Marian Sarbu: ”Am facut pentru imaginea Brailei mai mult decat ati facut dvs!”.