Botea, catre spionii inflitrati in MP Braila: Cum va prind, cum va exclud din partid!

IMG_0701

Presedintele Miscarii Populare Braila, Viorel Botea, este convins ca unii dintre cei care vor sa intre in partidul sau pe ultima suta de metri, inainte de alegeri, nu au intentii tocmai curate. Mai exact, Botea se teme de infiltrari subversive, ale unor oameni care de fapt isi doresc sa destabilizeze MP si sa-i scada puterea in alegeri, in interesul formatiunii politice care ii trimite la “inaintare”.

Liderul MP local ne-a spus ca persoanele care au astfel de intentii necurate vor fi excluse din partid de cum vor fi depistate: “E un lucru pe care vreau sa-l auda bine si sa-l inteleaga bine toata lumea: Miscarea Populara e o formatiune independenta la Braila, nu depinde de alte partide si nu depinde de alte persoane. In momentul in care cineva crede ca poate sa acapareze MP Braila, sau incearca sa creeze disensiuni in MP, il anuntam ca asa cum am facut si in trecut, o vom face si acum: vom da afara din partid pe toti cei care sunt cu altii. In momentul in care vii in partid cu inima deschisa si vii sa sprijini MP, esti binevenit.

E firesc ca in aceasta perioada, multe persoane sa doreasca sa se infiltreze la noi, ca sa ne destabilizeze, pentru ca asa cum ati vazut, dintr-un partid de garsoniera, am reusit sa devenim un partid cu o putere importanta pe esicherul politic brailean”.