B. BOTEA, DESPRE PRIMARUL DRAGOMIR: PREA MULT MARKETING POLITIC SI PUTINE ACTIUNI. ORASUL ESTE MURDAR SI PONOSIT

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) este de parere ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), face prea mult marketing politic si prea putine actiuni concrete, in ceea ce priveste buna gestionare a orasului.

Botea (foto) a facut aceste comentarii dupa ce primarul a anuntat pe o retea de socializare ca incepe revigorarea centrului istoric si a amintit, printre altele, ca se va repara zona pietonala de pe strada Mihai Eminescu, se vor  turna covoare asfaltice in centrul istoric si va propune Consiliului Local cresterea impozitului pe cladire cu 500% pentru cei care nu au fatadele reabilitate.

Consilierul PND sustine insa ca dincolo de promisiunile lui Dragomir, dupa primii 2 ani ai mandatului edilului, orasul este “murdar si ponosit”: “Prea mult marketing politic si putine actiuni. Orasul este murdar si ponosit. Trotuarele de la 20 de metri de Primarie sunt pregatite pentru curse <<off road>>. Spatiile comerciale de langa Primarie sunt abandonate si fatadele arata dezolant. Taxa de autorizare pentru agentii economici care isi desfasoara activitatea exclusiv pe proprietatea acestora trebuie desfiintata. Si in plus, nu poti avea un centru istoric functional cu locuinte sociale in aceasta zona si mai ales in casele de patrimoniu. Aceste case au apartinut clasei de mijloc, iar comunistii, pe langa faptul ca le-au confiscat, i-au mai si umilit, transformandu-le in case sociale. Reabilitarea centrului trebuie sa inceapa cu relocarea celor care beneficiaza de aceste case valoroase din punct de vedere arhitectural si istoric, in cladiri mai sigure si decente, multe dintre ele fiind inadecvate din punct de vedere igienic pentru locuit, la acest moment”.