BOTEA: II ASTEPT PE FOSTII COLEGI DIN PDL SA VINA ALATURI DE MINE, LA PMP BRAILA

Primvicepresedintele PMP Braila, Viorel Botea, este de aceeasi parere cu colega sa de partid, Marioara Nistor, in ceea ce priveste “lipsa de leadership” din organizatia judeteana PNL. Viorel Botea a declarat astazi ca la PNL Braila “se cauta de cativa ani un lider si din nefericire nu se gaseste”.

Referitor la luptele de putere din interiorul PNL Braila, pe tema listei de candidati la alegerile parlamentare, Botea sustine ca este de cel mai bine ca inainte sa anunti public candidaturile, sa cantaresti bine in interiorul partidului toate variantele si sa alegi solutiile cele mai bune – dovada ca PMP inca nu si-a anuntat lista de candidati, fiindca inca analizeaza toate optiunile.

Primvicepresedintele PMP Braila a mai spus ca isi asteapta fostii colegii din PDL sa vina alaturi de el, la PMP, fiindca PNL este “intr-o groapa”. In plus, Botea a fost de parere ca singurul efect pozitiv al acestei situatii de la liberali este acela ca PMP “ramane singura alternativa pe dreapta, fiindca PNL-ul… nu stii ce sa crezi la PNL”.