Botea: Il respect si il felicit pe Alexandru Nazare, pentru ca si-a dat demisia

P1090231

Deputatul liberal Alexandru Nazare a devenit, mai nou, febletea celor din PMP Braila, care il lauda si-si exprima respectul pentru el ori de cate ori au ocazia. Dupa ce luni la rand i-au racolat membrii de partid, explicand ca acestia au plecat din PDL (unde Nazare era presedinte), pe motiv ca liderul lor nu stie sa se poarte cu oamenii, sa le respecte munca si sa ii aprecieze, mai nou, pentru Botea & Co, deputatul liberal a devenit un model de om politic.

Presedintele PMP Braila, Viorel Botea, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca liberalii braileni trebuie sa se hotarasca daca vor la putere, sau in opozitie: “Cei care sunt in functiile de conducere nu mai pot ramane acolo, pentru ca daca sunt la conducere inseamna ca sunt la putere. Inclusiv directorii de deconcentrate, pentru ca mi se pare normal ca atunci cand esti in opozitie, sa arati ca esti in opozitie. Cine vrea sa-si pastreze functia, se poate alatura altor partide, sau poate sa renunte la calitatea de membru PNL. Dar consider ca nu merge si la putere, si in opozitie”.

Intrebat daca din punctul sau de vedere, PNL-ul este la guvernare in plan local, Botea a spus: “Dar nu e vorba de punctul meu de vedere, e vorba despre o realitate. Ce insemna viceprimar? Ce insemna vicepresedinte al Consiliului Judetean? Nu am ce sa comentez…  Avem viceprimar, avem vicepresedinte CJ, avem directori de deconcentrate…. ce inseamna asta? Ca suntem la putere!”.

In acest context, liderul PMP il respecta si il felicita pe Alexandru Nazare, care si-a dat demisia din functia de co-presedinte PNL Braila, pentru ca Biroul Permanent Judetean al noului PNL a decis sa-si pastreze oamenii in functii, in plan judetean: “Domnul Nazare este o persoana care de-a lungul timpului a inteles cu adevarat – si-i respect punctul de vedere – ce inseamna lupta politica. Lupta politica inseamna cand esti la putere, sa conduci, iar cand esti in opozitie, sa tragi semnale de alarma privind greselile pe care le fac politicienii de la putere. Vazand toate aceste lucruri, e firesc sa-si dea demisia. Nu poti sa fii si in opozitie, la putere, in acelasi timp. Ca atare il respect si il felicit pentru ce a facut, pentru pozitia pe care a adoptat-o”.