Botea: In momentul de fata, la Braila exista un singur partid; si al doilea partid este PMP

botea viorel

*este declaratia liderului PMP Braila, Viorel Botea

 

Presedintele filialei locale a Partidului Miscarea Populara, Viorel Botea, considera ca nu se poate vorbi despre pastrarea sau destramarea USL la Braila, pentru simplul motiv ca USL n-a existat niciodata in judetul nostru. In opinia sa, La Braila, USL a fost reprezentat, de fapt, PSD, asa incat nu are ce  comenta, legat de mentinerea acestei aliante la nivel de judet, in conditiile in care ea s-a rupt, la nivel national:  “Va raspund cu o intrebare: Exista USL la Braila? A existat USL  la Braila? In momentul de fata, la Braila exista un singur partid; si al doilea partid este PMP-ul. Si daca am curajul sa vorbesc asa, il am dintr-un singur motiv: ca tot ceea ce facem si tot ce muncim, facem doar pe spatele nostru, pentru o anumita idee si un anumit ideal. Eu nu spun ca ceilalti nu muncesc, ci doar ca noi, la PMP, muncim pe spatele nostru, nu ne sustine nimeni, noi ne sustinem, din punct de vedere financiar”.

Botea a admis ca atunci cand spune ca la Braila exista doar PSD si PMP, el vede aceste partide ca fiind la cele doua extreme ale politicii locale: PSD, la extrema ce marcheaza “raul” in politica, iar PMP, la polul opus.

“In 24 de ani de cand se face politica, cate lucruri bune s-au intamplat in Braila, ca sa spunem ce cele bune prevaleaza pe cele rele? Noi chiar vrem sa facem ceva bun in politica si m-am bagat in acest proiect din simplul motiv ca vrem o schimbare”, a comentat Botea.