Botea: Prin aparitia PMP, administratia braileana incepe, usor-usor, sa se incline si usor-usor, sa piarda

P1070120

Presedintele filialei locale a Partidului Miscarea Populara, Viorel Botea, crede ca sondajul dat publicitatii recent de PSD se apropie de realitate, in ceea ce priveste audienta PMP in randul electoratului brailean, cu mentiunea ca nu este vorba de 6% ( cat apare in sondajul amintit), ci de peste 7%, in dreptul formatiunii sale politice.

“Noi dorim sa castigam increderea brailenilor pentru ca, asa cum a spus domnul presedinte Bunea Stancu, noi existam. Avem peste 6% – de fapt, din informatiile pe care le am, procentajul pentru PMP este de 7, spre 8% si cred ca daca am aratat de la bun inceput ca se poate realiza o politica de bun simt si o politica in care sa spunem lucrurilor pe nume fara sa jignim – pentru ca noi nu am jignit pe nimeni, ci doar am scos in evidenta niste lucruri -, eu  cred ca aceasta politica a inceput sa prinda la braileni. Tot ce dorim noi este sa aratam brailenilor ca exista alternative, altele decat cele pe care le foloseste PSD-ul. Consideram ca prin aparitia noastra in spectrul brailean si prin eforturile pe care le facem, administratia braileana incepe. usor-usor. sa se incline si incepe. usor-usor. sa piarda. Putem spune ca din acest moment, prin prezentarea strategiei si prin prezentarea activitatii noastre, incepe cu adevarat sfarsitul unei ere, o era care a fost plina de neajunsuri pentru braileni, o era care a dus la distrugerea economiei, o era care nu a facut altceva decat sa aduca brailenii intr-o situatie personala financiara – si nu numai – grava, o situatie de umilinta, pe care cred ca brailenii nu o mai doresc, situatie pe care noi vrem sa  schimbam”.

L-am intrebat pe Botea daca el chiar are senzatia ca aparitia pe scena politica locala  a organizatiei PMP a facut “sa se incline” administratia locala. “Noi suntem cei care vom oferi in aceasta perioada – si ma refer la perioada 2014-2016 – o alternativa economica viabila pentru dezvoltarea Brailei, fapt care va arata ca administratia noastra braileana este o administratie care pana in momentul de fata nu a facut decat sa pauperizeze cetateanul brailean”, a raspuns, mandru, liderul PMP.