Botea: Radulescu n-a cerut functii, dar e posibil sa intre pe lista de candidati la CJ

12294939_1163651956996743_1520713864_o

Presedintele Miscarii Populare Braila, Viorel Botea (foto), spune ca Adrian Radulescu (fost PNL) este numai unul dintre alesii locali care vor trece in barca MP, in perioada urmatoare. Botea ne-a declarat ca este o lista intreaga de nume de primari, consilieri judeteni, municipali si locali de la diverse partide, cu care s-au purtat negocieri si care si-au declarat intentia de a trece la MP, in zilele ce vin. Liderul MP local ne-a mai spus ca Adrian Radulescu, consilier judetean ce pana ieri a fost membru PNL Braila, nu a cerut nimic pentru a intra in Miscarea Populara: “In ultimele saptamani am avut numeroase contacte cu foarte multi reprezentanti ai unor partide, oameni nemultumiti de situatia care este in interiorul partidelor din care fac parte. Una dintre aceste persoane este domnul Adrian Radulescu, care si-a exprimat dorinta de a veni in MP. Domnul Radulescu a venit in echipa noastra fara sa ceara absolut nimic, nici vreo functie si nici vreun loc pe listele de candidati.

Nu este numai dumnealui, mai sunt si altii, eu am spus ca vor veni si alte persoane, primari, consilieri municipali sau judeteni, insa deocamdata prefer sa nu dau nume, ci sa faca anuntul chiar persoanele in cauza, asa cum s-a intamplat si cu domnul Radulescu”.

L-am intrebat pe Botea daca, dincolo de faptul ca noul sau coleg n-a cerut functii, i se va da totusi un loc pe lista de consilieri judeteni, avand in vedere experienta sa de ales local, din actualul mandat. Liderul MP Braila admite ca aceasta experienta in administratie poate fi un atu: ”Va primi un loc pe lista, in functie de activitatea pe care dumnealui o va desfasura in partid in aceasta luna de zile, pana la finalizarea listelor de candidati. Experienta dansului ca si consilier judetean poate constitui un atu, dar un alt atu va fi si felul in care va munci in teritoriu”.