BOTEA: SUNTEM RASFATATI LA CLM – MANCARE, BAUTURA, APA, SUCURI, FRUCTE. CRED CA AR TREBUI REDUSE PUTIN!

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) este de parere ca se exagereaza cu dulciurile, fructele, cafelele si sucurile ce sunt puse la dispozitia alesilor la fiecare sedinta a CLM Braila. Botea se refera la faptul ca alesii municipali sunt rasfatati la fiecare sedinta de consiliu cu eclere, fursecuri cu gem sau alte prajituri, portocale, banane, mere, struguri, apa plata, apa minerala si mai multe tipuri de sucuri, toate platite din banii publici.

Spre deosebire de Primarie, care ii trateaza cu tot ce e mai bun pe consilieri, conducerea CJ este mai putin protocolara: la sedintele Consiliului Judetean nu se serveste nimic, doar presedintele si eventual vicepresedintii avand parte de cate o sticla de apa de 0,5 l.

In acest context, Botea a declarat la cea mai recenta sedinta CLM ca tratatia oferita de Primarie este prea generoasa si ar trebui intrat intr-un program de austeritate, din acest punct de vedere: “Am observat de la inceputul acestui mandat ca avem niste reguli de protocol foarte largi, asa. Suntem rasfatati, parca am fi la Summitul NATO aici! Mancare, bautura, apa, sucuri, fructe… Cred ca ar trebui reduse putin. Pentru ca pe langa faptul ca sunt tentante, sunt niste costuri inutile. Cred ca o apa si o cafea ar fi suficient pentru protocol”.

Declaratia PND-istului i-a amuzat pe ceilalti consilieri, iar social-democratul Sorin Bosneag a replicat, zambind: “Domnule primar, eu zic mai bine altceva: cine vrea, sa îsi aduca de acasa”.