„Brăila pe note de tango”

Peste 50 de dansatori de tango se vor aduna în acest week-end în municipiul nostru, la evenimentul cultural-artistic „Brăila pe note de tango, organizat de Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, de Primăria municipiului și Școala de dans Urquiza.

Manifestarea, care va fi găzduită de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, va debuta sâmbătă, 2 septembrie, cu Ceremonia de deschidere, lecții de tango pentru intermediari și Milonga. Invitați speciali sunt Mirela Roșu și Giorgio Panico, maeștri în arta tango-ului, promotori culturali și totodată reprezentanți ai Școlii de dans Urquiza.

Duminică, 3 septembrie, se vor desfășura activități specifice sub îndrumarea specialiștilor din acest domeniu, dansatori și coregrafi.

În aceeași seară va avea loc festivitatea de închidere a manifestării.

„Evenimentul este destinat atât amatorilor, cât și cunoscătorilor tangoului argentinian și totodată participanților la Atelierului de tango organizat săptămânal de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila”, spun organizatorii.