Bursa locurilor de muncă desfășurată azi în Brăila: Din cei 520 de brăileni aflați în căutarea unui loc de muncă au fost selectați 340 în vederea încadrării

Din cei 520 de brăileni aflați în căutarea unei slujbe ce au fost prezenți astăzi la Bursa locurilor de muncă desfășurate la Sala Polivalentă Danubius, un număr de 340 au fost selectați în vederea încadrării.

La acțiune au fost prezente și persoane private de libertate propozabile pentru liberarea condiționata de la Penitenciarul Brăila și de la Centrul de Detenție Brăila-Tichilești, în scopul creării unor punți sociale între comunitate și acestea, existând posibilitatea obținerii unui loc de muncă după punerea în libertate. De asemenea, acestea au fost informate în legătură cu instrumentele de sprijin pe care le pot accesa pentru viitoarea încadrare în muncă.

Persoanele participante au primit materiale informative privind serviciile oferite de AJOFM solicitanților de loc de munca (pliante, brosuri, model CV EUROPASS).

Bursa locurilor de muncă a fost organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, în colaborare cu Primăria municipiului și Consiliul Județean. La acțiune au participat 34 angajatori, cu 505 locuri de muncă vacante.