Cadavrul unei femei, descoperit pe malul Dunarii

*este vorba de o femeie de 63 de ani care a disparut de acasa din 3 ianuarie, cand  a lasat un bilet de adio, in care anunta sa are de gand sa se sinucida

Descoperire macabra, in urma cu cateva minute, pe malul Dunarii, intre Chiscani si Tichilesti. Doi sateni din Tichilesti, cumnati intre ei, care treceau prin zona, au avut surpriza sa gaseasca plutind pe fluviu trupul neinsufletit al mamei unuia dintre acestia si respective, soacra celuilalt. Femeia, in varsta de 63 de ani, plecase de acasa pe 3 ianuarie, dupa ce lasase un bilet de adio in care scrisese ca nu mai suporta viata alaturi de sotul si fiul ei care se imbatau zi de zi, precum si problemele pe care i le facea o alta fiica.

Rudele au cautat-o de atunci in mai multe randuri pe malul Dunarii, banuind ca s-a inecat, insa fara niciun rezultat. Azi, cand se duceau la ferma, la munca, unul dintre fii si unul dintre gineri i-au descoperit  cadavrul adus de apa langa mal. Acestia au anuntat politia, iar anchetatorii au sosit imediat la fata locului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei.