„Călătoriile lui Erus prin România” – o întâlnire cu scriitorul Alec Blenche

Primăria Brăila și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” organizează miercuri, 22 iunie, la ora 18.00 pe Faleza Dunării, la scenă, evenimentul intitulat „Călătoriile lui Erus prin România”. Mai exact, este vorba despre o întâlnire a celor mici, dar nu numai, cu unul dintre cei mai iubiți scriitori de cărți educative pentru copii din România, Alec Blenche și cu fetița lui, Emma.

„Cu 35 de cărți publicate în doar 5 ani, care au devenit un adevărat fenomen, Alec Blenche a fost declarat în 2019 cel mai citit autor de cărți pentru copii. Seriile «Jup, un pisoi de soi» și «Cronicile Pădurii» sunt foarte îndrăgite de micii cititori, ca și «Lecții de la Sami», «Aventuri în Țara Virtuților», «Pac și Mac», «Orașul verde și povestea culorilor». Scrise într-o manieră atractivă, cu suspans, cântecele și personaje amuzante, poveștile prezintă numeroase învățăminte despre prietenie, familie, alimentație sănătoasă, iubire și generozitate.

La eveniment ne vom bucura împreună de îndrăgitele personaje Pac și Mac, de muzică, autografe, ateliere creative și multe alte surprize! Chiar dacă acum faceți cunoștință cu ei, vă garantăm o seară minunată, o sărbătoare pentru copii, dar și pentru părinți”, spun organizatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns