CAMERA DE COMERȚ BRĂILA INVITĂ OAMENII DE AFACERI LOCALI SĂ SUSȚINĂ PRIN DONAȚII SPITALUL JUDEȚEAN

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, Ștefan Fusea, face un apel la oamenii de afaceri locali, solicitându-le să vină în ajutorul Spitalului Județean prin donații constând în produse sau bani.

Într-un comunicat dat publicității, Fusea precizează: „În contextul situației de criză privind răspândirea și infectarea cu coronavirusul SARS-CoV-2 în județul nostru, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila face un apel către oamenii de afaceri de a veni în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă, prin donaţii care să permită dotarea corespunzătoate cu materiale consumabile, produse şi echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi pacienţii internaţi.

Cea mai mare unitate spitalicească din orașul nostru are nevoie urgentă de pijamale și cămăși de noapte pentru pacienți, săpun lichid, role de hârtie, soluție de curățat geamuri, hârtie xerox, cizme de cauciuc, mănuși de menaj, alte materiale și echipamente de protecție împotriva coronavirusului.

Donaţiile se pot face în contul: RO24TREZ15121F370100XXXX, SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BRĂILA, C.I.F. 4342863, Brăila, Șos. Buzăului Nr.2, Sponsorizare proiect “Aplicare măsuri de prevenire și răspândire coronavirus SARS-CoV-2”.

Sunt așteptaţi cât mai mulți oameni de afaceri care, prin donaţiile făcute, să fie alături de cadrele medicale și de cei aflați în suferinţă, pe paturile spitalelor”.

Precizăm că firmele care doresc să facă donații constând în produse, pot livra acele produse la Colegiul C. D. Nenițescu (Liceul de Chimie) situat pe Șoseaua Buzăului, de unde vor fi preluate de o persoană desemnată de Spitalul Județean de Urgență Brăila. Este necesar ca donatorul să aibă bonul fiscal sau factura pentru produsele respective, fiindcă altfel, în contractul de sponsorizare se va trece 0 (zero) la valoare.

PRELUAREA PRODUSELOR

*Luni – Vineri in intervalul orar 09.00 – 16.00

*sambata in intervalul orar 09.00 – 12.00 incepand cu data de 27.03.2020

Persoane de contact:

Alina Tatu – 0752902178

Simona Perianu – 0744506326