Canciu: Nu sunt un om răzbunător. Chiar dacă mă mai supăr pe moment, îmi trece repede. Inclusiv pe Viorel Botea de foarte multe ori l-am iertat, că așa e creștinește

Inspectorul școlar general al Brăilei, Cătălin Canciu (PNL), declară că nu face „o politică revanșardă personală, folosindu-și puterea pentru răzbunare”, așa cum susține președintele PMP Brăila, Viorel Botea, fost inspector școlar general.

Canciu mai spune că este un om cu credință în Dumnezeu și iartă repede, unul dintre cei pe care i-a iertat de multe ori fiind chiar Botea: „Pe cine să mă răzbun? De ce să mă răzbun? Nu am niciun motiv personal să mă răzbun. Răzbunare pentru ce și pe cine? Nu sunt un om răzbunător și cei care mă cunosc știu că și dacă mă mai supăr pe moment pe cineva pentru o atitudine, pentru un gest, îmi trece repede. Inclusiv pe Viorel Botea de foarte multe ori l-am iertat, că am zis că așa e creștinește – și știți că m-a jignit de-a lungul timpului cât a putut de mult”.

Canciu a mai afirmat că „domnul Botea întotdeauna a vorbit fără subiect și predicat, a vorbit în dodii, ca să spun așa”.