CANCIU: TREBUIE SĂ DESCHIDEM UȘILE PNL BRĂILA ȘI SĂ ADUCEM OAMENI FRUMOȘI PRIN CEEA CE EXPRIMĂ, PRIN CEEA CE FAC, PRIN CEEA CE SUNT

Noul președinte al organizației municipale PNL Brăila, Cătălin Canciu, declară că noua sa misiune politică „îl obligă foarte mult”.

El a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că în organizația amintită trebuie făcută o reorganizare, „trebuie să deschidem cu adevărat ușile partidului și această sală – și nu numai această sală – să fie plină de oameni frumoși, de oameni frumoși prin ceea ce exprimă, prin ceea ce fac, prin ceea ce sunt, profesori, medici, dar ne adresăm și muncitorilor, tuturor celor care gândesc liberal, se gândesc la o competiție adevărată și doresc ca orașul nostru, comunitatea noastră să se dezvolte”.

Pe de altă parte, Canciu a vorbit și despre noua sa misiune ca și consilier municipal, precizând că „noi și în primul rând eu am fost votat de peste 10.000 de brăileni și acest lucru mă responsabilizează enorm.

Nu îmi doresc nicio secundă să fim în CLM un fel de Gică contra, să fim împotriva tuturor proiectelor care sunt susținute de majoritatea care se află la guvernarea locală. Dar întotdeauna vom fi foarte atenți la oportunitatea acestor proiecte și poate mai important, la costuri. Costurile tuturor proiectelor reprezintă un aspect extrem de important și de ce într-o perioadă în care UE ne oferă toate posibilitățile financiare să ne dezvoltăm, să ne apropiem de viața, de mentalitatea, de economia europeană, să încercăm paleative, forme prin care acționăm sau realizăm dezvoltare la un nivel redus?”.