CANDIDATUL BOGDAN BOTEA: NU AM ÎNCĂLCAT NICI O MĂSURĂ DE CARANTINĂ, CĂ NU ERAM IRESPONSABIL SĂ PLEC PE STRĂZI

Candidatul Partidului Verde la Primăria Brăilei, avocatul Bogdan Botea, neagă categoric informațiile potrivit cărora ar fi încălcat dispoziția de carantină la domiciliu. Botea ne-a declarat că știe că a fost făcută o reclamație pe această temă, dar că este vorba despre un denunț calomnios și că a pus la dispoziție autorităților toate dovezile în acest sens.

Mai concret, Botea a precizat că a primit dispoziția de carantinare în data de 20 august și de atunci nu a mai ieșit din casă: „Nu am încălcat nici o măsură de carantină, că nu eram iresponsabil să plec pe străzi. Informațiile cu privire la faptul că aș fi încălcat dispoziția de carantină nu sunt reale și autoritățile competente vor clarifica acest lucru.

Am o dispoziție de carantină, e adevărat, dar am primit-o pe data de 20 august, iar eu am fost prezent la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral pe 18 august.

Nu vreau să comentez motivele declarațiilor făcute astăzi de doamna Drăghincescu pe această temă. Eu am pus la dispoziția autorităților toate actele.

Vă spun cu toată răspunderea și cu toată serioziotatea că nu este adevărat că am încălcat dispoziția de carantină. Nu eram iresponsabil să plec din carantină, mai ales că sunt o persoană cunoscută și am în spate 22 de ani de avocatură; nu aș fi făcut așa ceva”.