CANDIDATUL INDEPENDENT ADRIAN TABARAC : AȘTEPT PROPUNERI, PĂRERI SAU SUGESTII DESPRE CUM AR TREBUI SĂ ARATE CAMPANIA MEA

„Aștept propuneri, păreri sau sugestii despre cum ar trebui să arate campania mea, până la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a putea fi prinse în strategia de campanie” – este mesajul transmis cetățenilor de fostul președinte al organizației municipale PNL Brăila, Adrian Tabarac, care a decis mai nou să candideze ca independent la alegerile parlamentare din decembrie.

Tabarac, care a declarat de la bun început că „rămâne atașat valorilor liberale”, a scris pe o rețea de socializare: „Văzând impactul anunțului de candidatură, în urma numeroaselor solicitări, am luat hotărârea să constitui un grup de voluntari și susținători, format din persoane care au hotărât să mă sprijine în această campanie.

Le mulțumesc și pe această cale tuturor!

Sunt deschis să primesc propuneri de la orice brăilean care dorește ca un candidat independent, liberal autentic, să ajungă în Parlamentul României. Împreună putem arăta tuturor că avem curaj să înfruntăm mentalitățile vechi și oamenii acestor mentalitați”.