Candidatul Viorel Botea: Dorința organizației PMP Brăila este aceea de a avea un deputat și un senator în Parlamentul României

Președintele PMP, Eugen Tomac, s-a aflat ieri în vizită la Brăila și a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre situația politică actuală, despre prioritățile partidului său și despre țintele electorale ale PMP. Tomac i-a avut alături pe doi dintre candidații PMP Brăila la alegerile parlamentare din 6 decembrie: Viorel Botea (Camera Deputaților) și Doru Iorga (Senat).

„Eu cred că rezultatul organizației PMP Brăila la alegerile din 6 decembrie va fi mult mai bun decât cel de la alegerile locale, am această convingere; ne-o confimă ușor și datele din sondajele pe care le avem. Este esențial ca până în ultima clipă să ne mobilizăm susținătorii, simpatizanții,  posibilii noștri votanți să iasă la vot, pentru că toate partidele se vor lovi de această realitate extrem de dură – absenteismul din cauza motivelor bine cunoscute.

Dar sunt încrezător că vom obține un scor foarte bun. Mi-aș dori să obțină organizația PMP Brăila un scor de 9-10 %, dar rămâne de văzut dacă și cetățenii ne vor acorda această șansă. Perspective pentru un asemenea scor există, chiar sunt realiste aceste ținte”, a declarat președintele PMP.

La rândul său, președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a precizat că „dorința organizației PMP Brăila este aceea de a avea un deputat și un senator în Parlamentul României”.