Candidatura lui Iulian Francisk Chiriac la sefia CJ Braila e inca incerta

P1090819

Candidatura lui Iulian Francisk Chiriac (foto) pentru presedintia Consiliului Judetean Braila nu este certa, la aceasta data. Daca in ceea ce priveste cadidatura la Primaria municipiului Braila, PSD-ul merge pe mana deputatului Marian Dragomir, pentru sefia CJ inca nu a fost stabilit oficial un candidat, desi numele lui Chiriac a fost vehiculat timp de mai bine de un an, pe aceasta tema.

Presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, declarat ca se iau in calcul mai multe variante, insa refuzat sa dea nume: “Candidatura la municipiul Braila este definitiva, este deputatul Dragomir Viorel Marian, pe care il sustinem fara niciun fel de rezerve si suntem convinsi ca vom avea succes. In zona de Consiliu Judetean, pot sa va spun ca avem de la toate organizatiile locale propuneri, cu CV-uri, urmeaza sa analizam fiecare propunere, fiecare optiune, mergand si pe criteriile stabilite, si pe experienta, si pe ceea ce au confirmat persoanele respective. Nu am discutat inca despre candidatura efectiva pentru functia de presedinte CJ, de-abia dupa ce definitivam lista de consilieri judeteni si stabilim pozitiile vom discuta acest aspect. De aceea, la acest moment, nu pot sa spun ca nici ca a ramas cineva candidat, nici ca a fost stabilit altcineva”.

Intrebat daca Iulian Francisk Chiriac ramane totusi in carti pentru functia amintita, Rotaru a spus: ”Toti colegii nostri sunt posibili candidati, inclusiv Francisk Iulian Chiriac, secretar de stat in Ministerul Sanatatii”.