CAPBUN: CONSILIERII LIBERALI EXPRIMA PARERI DIFERITE IN CJ BRAILA. DE ACUM INCOLO TREBUIE SA EXISTE O COORDONARE, O DISCIPLINA

Primarul comunei Bertesti, Costel Capbun, care candideaza pentru functia de presedinte al PNL Braila, nu este multumit de modul in care se manifesta consilierii judeteni liberali, in sedintele CJ. Capbun crede ca trebuie sa se impuna o disciplina de partid si o coordonare a alesilor judeteni, astfel incat in sedintele de plen, acestia sa aiba toti, ca grup, o singura directie si un singur mod de a vota, nu sa exprime fiecare ce pozitie vrea: “Cei care suntem membri in Biroul Politic Judetean PNL am stabilit ca toti consilierii judeteni trebuie sa vorbeasca aceeasi limba; chiar daca sunt pe pozitii diferite si au pareri contra, se discuta la nivelul partidului si cand se duc in CJ, ei trebuie sa faca opozitie politica si administrativa, dar in baza unei decizii luate inainte de sedinta respectiva. La ora actuala, cu toate ca noi suntem cei care am stabilit cine ne reprezinta in Consiliul Judetean – pe baza meritelor pe care le-au avut in ultimii 4 ani -, dupa ce au ajuns acolo, fiecare a comentat dupa cum a dorit.

Avem nevoie de coordonare, de disciplina. Daca sunt hotarari in Consiliul Judetean care sunt in folosul braileanului, discutam si am votat. Politica se face – chiar si daca suntem in ultimul an, inainte de campania electorala – taxand ceea ce este gresit din ce fac cei de la conducerea CJ, dar daca este in folosul braileanului, nu votezi contra numai de dragul de a vota contra. Daca sunt lucruri care nu sunt in folosul braileanului si in CJ se da o hotarare sa ajute pe X sau Y in interes personal sau in interesul partidului, atunci taxam!“.