CAPRARIU: AR TREBUI SA MUTAM TOATE SEDIILE DE PARTID DIN ZONA CENTRALA. PROBABIL CA VA VA FI GREU CELOR DE LA PSD, CU SEDIUL DVS CEL MARE SI BINE AMPLASAT…

Consilierul Lucian Caprariu (Braila Noua) i-a solicitat astazi primarului Marian Dragomir (PSD) sa ia in calcul varianta de a elibera toate spatiile pe strada Mihai Eminescu ce apartin Municipalitatii, in care sunt amenajate in prezent sediile unor partide politice. Caprariu este de parere ca intr-o astfel de zona de promenada isi gasesc locul alt gen de activitati, nu unele politice si ca atare, Primaria ar putea sa le ofere partidelor, spre inchiriere, niste spatii situate in alte parti, nu in “buricul targului”.

In acest context, consilierul municipal a remarcat ironic ca este de presupus ca PSD-ului ii va fi destul de greu sa renunte la sediul sau “mare si  bine amplasat”: “Domnule primar, am vorbit si la comisie sa incercam sa mutam aceste partide din zona centrala. Probabil ca va va fi si dvs greu, cu sediul dvs cel mare si bine amplasat, dar ar fi un gest frumos sa incercam sa exploram aceasta posibilitate. Adica va rog sa vedeti ce cladire se poate reabilita sau se poate pune la dispozitia partidelor – si posibil sa fie si toate la un loc, ca nu e nicio problema, cred ca e si mai simplu. Putem sa facem asta, sa incercam sa gasim o solutie”.

Primarul Dragomir a declarat: “Nu sunt adeptul amplasarii de sedii de partide in Centrul istoric, dar am gasit aceasta situatie. Foarte multi dintre consilierii de astazi au fost si in mandatul trecut, la fel si partidele au fost si in mandatul trecut si au acordat aceste sedii pentru o vizibilitate maxima; asa  s-a gandit atunci. Si eu consider ca strada Mihai Eminescu ar trebui lasata pentru activitati economice, comerciale, culturale”.