CAPRARIU: DACA PRESEDINTELE CJ CAUTA UN MANAGER PENTRU SPITALUL JUDETEAN, HAI SA DISCUTAM IMPREUNA, TOTI FACTORII POLITICI, CA ESTE O CHESTIUNE CARE PRIVESTE COMUNITATEA

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este de parere ca simplul fapt ca presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a recunoscut ca este in cautarea unui nou manager pentru Spitalul Judetean este un semn clar ca social-democratii sunt nemultumiti de prestatia actualului manager, Delia Rasnoveanu (PSD). Caprariu declara ca PSD-istii “au pus-o in functie <<prin concurs>>” pe colega lor de partid si acum cauta un alt om pe care sa-l puna in functie in acelasi mod.

Consilierul municipal spune ca daca Rasnoveanu nu este capabila sa se ocupe de o chestiune elementara si in acelasi timp, esentiala intr-un spital, cum este asigurarea stocului de medicamente si materiale sanitare, atunci este clar ce capacitate are acesta in a se ocupa de chestiuni mai complicate, ce tin de o viziune privind dezvoltarea spitalului: “Deci va dati seama… Bun, daca doamna manager este depasita de situatie, haideti, domnule, sa facem ceva! Dar hai sa facem ceva temeinic. Daca presedintele CJ cauta un manager acum, ia un interimar si hai sa pregatim concursul, hai sa discutam impreuna, toti factorii politici, ca este o chestiune care priveste comunitatea. Hai sa facem lucrul asta temeinic, dincolo de idei politice. Asta este un lucru care trebuie facut profesionist”.

Caprariu mai spune insa ca daca va fi organizat un concurs “pe bune” pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Judetean, asta va insemna ca la unitatea amintita toate licitatiile ulterioare vor fi organizate “pe bune” si de asemenea, si toate concursurile pentru angajari.