CAPRARIU: DECI NU MANAGERUL E DE VINA PENTRU PROBLEMELE DE LA SPITALUL JUDETEAN, CI ASISTENTELE SEFE, MEDICII SEFI DE SECTIE SI PACIENTUL! CAT TUPEU!

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este indignat de faptul ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sustine ca nu este vina managerului Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu (PSD) daca unitatea medicala amintita nu mai are bani de medicamente si materiale sanitare, iar pacientii sunt trimisi sa-si cumpere astfel de produse pe banii lor, din farmacii. Caprariu este uimit sa constate ca in opinia lui Chiriac, responsabilitata pentru actul de management in spital trebuie sa fie asumata “piramidal”, de asistentele sefe, de medicii sefi de sectie si de directorul medical, iar daca acestia isi fac treaba cum se cuvinte, managerul poate sa vina “de decor”.

Consilierul municipal a comentat pe o retea de socializare: “Incredibil! Medicii sunt de vina?! Si nu numai ei, si asistentele, chiar si pacientii! De fapt, fiecare asigurat e vinovat! Si stiti de ce? Ca nu dam cu astia de pamant! Atata tupeu…

Deci nu e de vina managerul impus politic (lasati simulacrul de concurs) si nici politicienii care il gireaza! Exact ca in dictaturi, sefii sunt imaculati!”.