CAPRARIU, DESPRE TROFEUL “BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC”, PRIMIT DE DRAGOMIR: E RIDICOL SI PENIBIL SA TE LAUZI CU PREMIILE DECERNATE DE O ASOCIATIE INFESTATA DE PESEDISM!

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) a aflat cu uimire vestea ca ieri, la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania, primarul Marian Dragomir  (PSD) a primit doua trofee: BRAILA – PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI si BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC.

Dragomir a anuntat imediat pe o retea de socializare aceasta veste care i-au suprins, de altfel, pe multi braileni, ce nu au sesizat ca municipiul a devenit un adevarat rai al antreprenoriatului, la nivel national.
Caprariu a comentat pe o retea de socializare ca este de-a dreptul ridicol faptul ca edilul sef a ajuns sa se laude cu niste premii oferite de „o asociatie infestata de pesedism”: “Simionescu (Aurel Simionescu, fostul primar al Brailei, PSD – n.r.) a batut recorduri de inactivitate, incat pana si un melc, daca venea primar dupa el, parea titirez! Totusi, a lasat ceva si pentru mostenitor, ceva ce lui chiar nu i-a reusit! Nu a reusit sa fie ridicol si penibil! Reuseste asta din plin actualul primar, care se lauda cu un asa-zis titlu de Capitala a Antreprenoriatului pentru Braila, decernat de o asociatie infestata de pesedism. Astia puncteaza la diplome, pe cand altii puncteaza cu adevarat pe antreprenoriat.

P.S. Antreprenorii Brailei sunt adevarati eroi intr-un mediu ostilizat chiar de administratie! Am observat cu totii cum, in ciuda crizei de acum 10 ani, chiar incepand de atunci, acestia schimba zi de fata orasului in bine!”.