CAPRARIU: DOAMNA MANAGER RASNOVEANU DACA NU STIE CE SE INTAMPLA IN SPITALUL JUDETEAN, SA SE DUCA ACASA!

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) sustine ca daca managerul Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu (PSD), nu stie ce se intampla in unitatea pe care o conduce, aceasta ar trebui “sa se duca acasa”.

Caprariu banuieste insa ca, de fapt, ea stie foarte bine ce probleme sunt in spital, insa fie nu poate, fie nu stie sa le rezolve si de aceea apar permanent tot felul de crize acolo, cum ar fi lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare: “Conducerea stie de aceste probleme; adica stiu eu, ca outsider, stiti dvs, presa… Doamna Rasnoveanu daca nu stie, sa se duca acasa! Doamna Rasnoveanu este un medic foarte bun, nu stiu… eu presupun chestia asta, pentru ca e prezumtia de buna credinta la fiecare si eu cred ca e un profesionist fiecare, pana la proba contrarie, dar asta nu garanteaza ca este si un bun manager”.

Intrebat de ce crede ca Delia Rasnoveanu nu rezolva aceste probleme care apar periodic in spital, de mai bine de un an de zile, consilierul municipal a raspuns: “Nu vrea, nu poate sau nu stie. Haideti sa o luam si pe-asta: exista oameni care nu stiu, nu pot fi manageri.

Asta cu <<nu vrea>> cred ca pica, pentru ca nu multa lume gandeste la modul <<Domnule, stiu ca e o situatie grava si nu vreau”. Ba da, as vrea, ca e in beneficiul meu si al partidului care m-a pus. Eu n-as vrea sa cred ca nu-i pasa.

Deci raman celelalte situatii: nu poate sau nu stie. Daca nu poate, exista presiuni de ordin politic sau legate de contract care o tin intre anumite limite si anumite schimbari acolo, iar daca nu stie… atunci clar ar trebui sa-ti faci o evaluare a ta si sa spui <<Mai, nu, ma duc!>>. Dar poate te tin alte lucruri care mie imi scapa”.