CAPRARIU: ECHIPA DE BASCHET DE PRIMA LIGA S-A DESFIINTAT, CEA DE FOTBAL VA RETROGADA SAU SE VA DESFIINTA. ASTA E VIITORUL SPORTULUI INTR-UN ORAS CHINUIT DE PREA MULTI ANI DE PSD, CU UN PRIMAR FRICOS

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este nemultumit de starea in care a ajuns sportul brailean si considera ca principala cauza este politizarea acestui domeniu, la nivel de judet. Caprariu face referire la faptul ca in aceasta saptamana, clubul de bachet Cuza Sport Braila s-a retras din Liga Nationala, din cauza problemelor financiare (presedintele Mircea Totolici acuzand lipsa sustinerii din partea Municipalitatii, ca urmare a unei decizii politice), dar si la faptul ca HC Dunarea Braila a pierdut lamentabil meciul de pe teren propriu cu CSM Slatina, echipa de handbal avand rezultate slabe in ultima perioada, desi aceasta primeste sume consistente de la autoritatile locale.

Consilierul municipal a comentat pe o retea de socializare, cu referire la HC Dunarea: “Finantata cu cei mai multi bani, de departe, cu justificarea ca e o echipa cu participatie publica, cu management numit politic, si aceasta echipa este in degringolada.

Echipa de baschet de prima liga tocmai s-a desfiintat, echipa de fotbal va retrogada sau se va desfiinta si ea. Alte echipe nu apar. Asta e viitorul sportului intr-un oras chinuit de prea multi ani de PSD, cu un primar fricos (Marian Dragomir, PSD, primarul Brailei – n.r.) si lipsit de o minima viziune. Bun, nu sustii decat echipe pe care le poti controla politic, mai ales ca sa poti plasa niste oameni de unde sa ia niste salarii. Gata, renuntam la echipe in primele divizii. Dar care e strategia pentru copiii care vor sau pe care trebuie sa ii atragem spre sport, miscare? Care sunt bazele sportive minimale pentru in oras cu pretentii (ca eu am pretentii pentru orasul nostru)? #duteacasamareane ”.