CAPRARIU: EU, CONSILIERUL ALA “INVIDIOS”, AM FACUT MAI MULT PENTRU DEZVOLTAREA ANTREPRENORIATULUI IN PLAN LOCAL, DECAT PREMIANTUL DRAGOMIR!

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) continua schimbul de replici cu primarul Marian Dragomir (PSD), pe tema premiilor primite de acesta din urma la recenta Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania. Mai exact, este vorba despre PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI si BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC.

Dupa aflarea acestei vesti, Caprariu a comentat pe o retea de socializare ca edilul sef este “ridicol si penibil” cand se lauda cu aceste premii, fiindca “acest asa-zis titlu de Capitala a Antreprenoriatului pentru Braila este decernat de o asociatie infestata de pesedism”.

Dragomir a replicat ca “unii oameni sunt orbiti de invidie si rautate. Ei se bucura doar cand primarul este injurat si nu au capacitatea de a aprecia lucrurile frumoase din oras”.

Caprariu a revenit cu o postare pe o retea de socializare: “Saracul primar, a facut rai pentru firme in Braila, sute de noi antreprenori au aparut datorita politicilor locale in domeniu, dar eu sunt rau si nu vad!

P.S. Consilierul local ala invidios (!) a facut mai mult concret si direct intr-un an pentru mai multe firme decat premiantul!”.