CAPRARIU LAUDA NOUL ARHITECT SEF AL MUNICIPIULUI: AM VAZUT CLAR IMPLICAREA DOAMNEI ANGHELESCU

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) este multumit de activitatea de pana acum a arhitectului sef al Brailei, Corina Elena Anghelescu (foto), despre care spune ca desi ocupa acest post doar din luna septembrie 2018,  a reusit sa realizeze niste lucruri bune.

Caprariu a comentat ca arhitectul sef este printre putinele persoane cu functii importante de la nivelul Primariei si a institutiilor subordonate acesteia, care a avut o activitate ce merita laudata: “Am vazut clar implicarea doamnei arhitect sef, fiindca la randul meu, sunt implicat in multe actiuni. Cand spun ca am vazut implicarea, ma refer la anumite intalniri si grupuri de lucru la nivel national, unde am avut placuta surpriza sa o intalnesc pe doamna arhitect sef – si e vorba de actiuni care au avut imediat materializare. Foarte bine! Eu n-am spus ca nu exista si lucruri care merg bine in municipiul Braila, am spus doar ca sunt putine”.

Consilierul municipal apreciaza si faptul ca la Primaria Braila exista posibilitatea sa fie platite online impozitele si taxele locale si mai nou, se poate plati online taxa pentru tonaj greu si se pot obtine certificate de urbanism online, insa in opinia sa, toate acestea sunt o normalitate, nu sunt lucruri extraordinare pentru primaria unui oras mare.