CAPRARIU: NU E NORMAL CA ATUNCI CAND I SE ADRESEAZA INTREBARI, PRIMARUL SA RASPUNDA ACUZANDU-SI INTERLOCUTORUL CA NU SI-A PLATIT IMPOZITELE SAU CA SI-A INSELAT PARTENERII DE AFACERI

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) constata cu neplacere ca primarul Marian Dragomir (PSD) are o adevarata baza de date care contine informatii ce pot fi folosite impotriva adversarilor sai politici sau a consilierilor care il critica sau ii pun intrebari delicate in sedintele CLM.

Caprariu spune ca nu este in regula sa recurgi la atacuri de acest gen – adica la acuzatii directe sau la aluzii cu privire la faptul ca o persoana si-ar fi pacalit partenerii de afaceri sau n-ar fi livrat produse de calitate sau nu si-ar fi platit  impozitele -, cand persoana respectiva te intreaba in legatura cu o chestiune ce priveste activitatea ta ca primar: “Deci asta este formatul omului. In viata mea nu m-as fi gandit sa dau o astfel de replica; daca omul e format asa… <<A, si stim si despre Caprariu, dar nu mai zicem!>>. Pai zi, mai: ce?

A zis ca ala nu si-a platit datoriile la terti si nu stiu ce <<si stiu si de Caprariu, dar nu mai zic!>>. Si zic <<Stai, mai frate, ca am restanta la intretinere si am restanta la rata, ca mi-au trimis astia ca trebuie sa platesc rata la banca… Dar e grav daca tu stii de asta, daca te-ai interesat de astea, e foarte grav!>>. Probabil ca are anumite nesigurante, are anumite frustrari…”.

Intrebat daca este de parere ca informatiile respective ii sunt livrate primarului Dragomir pentru ca le cere el sau e vorba pur si simplu de ravna unor sustinatori de-ai sai, Caprariu a comentat: “Nu neparat ca le cere el. Sa stiti ca sunt <<binevoitori>>; e un partid mare, care are o anunmita structura mostenita, stim de ce natura si unii o fac benevol. Asta e situatia buna. Daca o fac unii programatic in cadrul partidului, asta e foarte grav si daca exista asa ceva si sunt oameni care vad lucrurile acestea si le accepta, iarasi e grav”.

Consilierul municipal a mai spus ca “nu sunt normale astfel de practici”.