CAPRARIU: ORICE PRIMAR AR FI VENIT DUPA SIMIONESCU AR FI FOST STRALUCIT. DRAGOMIR NU E STRALUCIT. NU E NICI DE NOTA 6

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Partidul Braila Noua) este de parere ca fostul primar al Brailei, Aurel Simionescu (PSD) nu a facut mai nimic pentru aceasta comunitate, astfel incat prin comparatie, oricine i-ar fi urmat in acest post ar fi putut sa para “stralucit”. Si totusi, potrivit lui Caprariu, actualul edil sef, Marian Dragomir (PSD), n-a reusit sa para stralucit, ba chiar nu s-a ridicat nici macar la nivelul notei 6: “A venit dupa 8 ani in care nu s-a intamplat mai nimic. Oricine ar fi venit dupa acesti 8 ani ar fi fost stralucit. Nu este stralucit primarul Dragomir”.

Intrebat ce anume ii reproseaza lui Dragomir, Caprariu a mentionat lipsa de viziune si faptul ca nu se vede deocamdata nicio perspectiva de dezvoltare: “In continuare noi suntem pusi in fata unor decizii… sa le spunem strategice, fara sa le fi discutat cu ceilalti, adica nu numai in cadrul partidului sau al unui grup din partid – ca eu cred ca nici nu se discuta intre toti consilierii, la ei -, dar poate sunt idei viziuni bune si la ceilalti; chiar la cetateni”.

Consilierul municipal a amintit si despre decizia de a se renunta la circulatia tramvaiului pe Soseaua Baldovinesti, pe care o considera o mare greseala: “Deja gata, au hotarat! Vor sa scoata linia de tramvai.

Intr-un oras care vrea sa se dezvolte, sistemul de transport public este foarte important. Iar sistemul nu este dat numai de mijloacele de transport. Sistemul de transport electric – respectiv tramvaiele – trebuie sa fie coloana vertebrala si restul sa fie proiectat in jurul lui. Noi ne gandim sa desfiintam linii de tramvai, in loc sa ne gandim cum sa le dezvoltam. De ce? Lor li se pare ca e mai eficient asa. Nu stiu unde s-a luat decizia asta. Pentru orasele de genul nostru, pana la un anumit nivel de dezvoltare, coloana vertebrala este transportul cu tramvaiul”.