CĂPRARIU: UN PRIMAR CARE-ȘI PROPUNE UN SLOGAN DE CAMPANIE DE TIPUL „EU ASFALTEZ” POATE SĂ FIE UNDEVA LA ȚARĂ, NU LA BRĂILA

Candidatul Alianței PNL- Brăila Nouă la funcția de primar al municipiului, Lucian Căprariu, declară că în ultimele zile a umblat mult prin oraș, pentru a vorbi cu oamenii despre ceea ce așteaptă aceștia de la viitorul edil și a constatat că trotuarele sunt pline de gropi.

Căprariu a mai spus astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu i se pare deloc inspirat modul în care se laudă actualul primar, Marian Dragomir (PSD), cu faptul că a asfaltat străzile municipiului, fiindcă acest gen de lucrări sunt un motiv de laudă într-o comună, nu într-un municipiu.

Căprariu a comentat că „i-a produs furie sloganul «Eu asfaltez»”, pentru că „nu este normal pentru un oraș ca Brăila, de 200.000 de locuitori, ca un deziderat de campanie să fie acesta și pentru o perioadă următoare de 4 ani acesta să fie modelul de dezvoltare propus de către domnul Dragomir pentru Brăila. Nu se poate ca un primar să-și propună atât de puțin, să se ocupe de lucruri absolut banale și pe acestea să le scoată în față.

Un primar trebuie să dea niște direcții de dezvoltare, să arătăm încotro merge orașul, să începem să construim viitorul de pe acum, să ne propunem proiecte ambițioase de dezvoltare. Așa, un primar care-și propune un slogan de campanie «Eu asfaltez» poate să fie undeva la țară, nu la Brăila.

La Brăila trebuie să-ți propui să dezvolți orașul, să-ți propui să reții oamenii aici, să devină atractiv, să devină prietenos pentru toți cetățenii și să atragi oameni, să atragi investiții”.