„Care pe care?”, un spectacol prezentat de Teatrul Globe București pe scena Casa Tineretului din Brăila

Joi, 17 noiembrie, la ora 19:00, la Casa Tineretului din Brăila va avea loc spectacolul „Care pe care?”, adaptare după “Who is who”, de Keith Waterhouse și Willis Hall. Spectacolul este o producție a Teatrului Globe București și îi are în distribuție pe Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuță. Regia: Anca Sigartău.

„Ce obții dacă pui laolaltă un barbat care își înșeală soția, dar, ca să scape neprins, spune întotdeauna adevărul – mă rog, partea de adevar care îi convine lui -, cu un barbat care își înșeală soția, dar, ca să scape neprins, inventează cele mai trăznite minciuni, cu soția înșelată și bineînțeles cu amanta? Obții ingredientele perfecte pentru o comedie în care te vor încânta răsturnarile de situație, întâmplările neprevăzute și abilitatea personajelor de a ocoli adevărul.

După extraordinarul succes pe care l-au avut cu serialul «Adela», în care au jucat rolurile principale, spectacolul “Care pe care?” îi aduce împreună, pentru prima oară pe scena unui teatru, pe Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță.

Într-un hotel de pe riviera engleză, din Brighton, domnul Bernard White a pregătit un week-end «special» cu amanta sa, Helen Brown. În lobby-ul hotelului dă însă peste domnul Timothy Black, aflat și el în hotel pentru… o escapadă amoroasă cu amanta. Domnul White – a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a spune întotdeauna adevărul (trunchiat, dar adevărul) se cunoaște de foarte multă vreme cu domnul Black, a cărui metodă infailibilă de a nu fi prins este aceea de a inventa cele mai ingenioase minciuni. Două metode diferite, fiecare cu plusurile și minusurile ei, care însă vor trebui să treacă testul realității: în hotel apare soția domnului White, Joanna, care se întalnește pe rând cu soțul, amanta și cu celălalt amant. Totul într-un hotel ca un labirint în care știi pe unde pleci și unde vrei să ajungi, dar întotdeauna nimerești în altă parte.

Martorul întregii situații neprevăzute este Sassy, care vede (tot), tace (nu prea), face (mai pe furiș), încurcă (cât se poate) și descurcă (veți vedea voi cât…) întreaga poveste.

Dacă v-am făcut curioși, haideți la teatru, să vedeți care din cele două metode este cea câștigătoare”, spun organizatorii.

Prețul biletului este de 75 lei.

Biletele se găsesc la Palatul Lyra Brăila, de luni până vineri, între orele 15:30 – 19:00. Relații la tel: 0787.817063.