Cascadorie cu masina care putea sa duca la o explozie, in Braila

1

Cascadorie extrem de periculoasa, in urma cu cateva ore, in municipiul Braila. Un sofer in varsta de 29 de ani, posesor al permisului de conducere de numai o luna, a intrat in viteza pe strada Transilvaniei,  care este  pavata cu piata cubica. Din cauza lipsei de experienta, el a pierdut controlul volanului, a lovit o tanara catre trecea prin zona, a smuls bransamentul retelei de gaz metan de pe marginea drumului, apoi a zburat cativa metri si a plonjat direct in curtea hypermarketului din apropiere, aflata la circa un metru si jumatate sub nivelul carosabilului.

Desi masina a fost serios avariata, nici soferul si nici pasagera din dreapta nu au fost raniti. Singura care a ajuns la spital a fost tanara care a fost lovita la un picior.

Localnicii din zona, dar si angajatii magazinului, au auzit bubuitura si au iesit sa vada ce se intampla. Ei  s-au speriat de moarte, gandindu-se ca ar putea sa se  produca o explozie, mai ales ca, dupa cum ne-au declarat, au fost nevoiti sa dea mai multe telefoane, pana sa vina o echipa de interventie si sa remedieze defectiunea.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru distrugere si vatamare corporala din culpa, iar soferul a fost amendat cu 360 de lei.