CĂTĂLIN BOBOC A FOST NUMIT AZI PREȘEDINTE INTERIMAR AL PNL BRĂILA, DUPĂ CE A NEGAT „CU FERMITATE” CĂ ARE INTENȚIA DE A PRELUA ACEASTĂ FUNCȚIE. DE PARCĂ L-AR FI CREZUT CINEVA…

Așa cum se știe, din ce neagă mai abitir un lucru Cătălin Boboc, din aceea putem fi mai siguri că acel lucru e adevărat/ se va întâmpla. Cel mai recent „ zvon” pe care l-a negat vehement Cătălin Boboc a fost acela că ar trage sforile ca să devină președintele interimar al PNL Brăila, în locul lui Alexandru Dănăilă, care a demisionat ca urmare a rezultatelor obținute la alegerile locale.

Întâi Boboc a reacționat indignat la informațiile date publicității pe această temă,  declarând că sunt minciuni lansate de adversarii din propriul partid și a dat asigurări că „nu intră în planurile sale” nici funcția de președinte PNL Brăila și nici candidatura la alegerile parlamentare.

Nici candidatura la alegerile locale nu intra în planurile sale, dar a candidat…

Pe 1 septembrie, liberalul a postat un comentariu pe o rețea de socializare în care a negat iar că ar intenționa să preia funcția de președinte al PNL Brăila: „Pentru că tot sunt lansate în spațiul public, direct sau pe surse, tot felul de informații referitoare la intențiile sau acțiunile mele politice, vreau să comunic public, cu fermitate, faptul că nu sunt interesat de președinția interimară a filialei PNL Brăila și nici de o candidatură la parlamentare.

Consider că PNL Brăila are resurse umane suficiente, capabile să poarte steagul sus în perioada următoare!”.

Astăzi, Biroul Executiv Național al PNL l-a numit pe Boboc președinte interimar al PNL Brăila, în ciuda scorului slab obținut de acesta la alegerile din 27 septembrie în cursa pentru președinția CJ (contracadidatul său, Iulian Chiriac, PSD, a obținut un scor dublu față de Cătălin Boboc) și în ciuda unor lucruri pe care liberalul le-a făcut în campania electorală și care au afectat scorul partidului.

Cel mai probabil, Boboc va continua să declare public, „cu fermitate”, în perioada următoare că nu este interesat să candideze la alegerile parlamentare, iar la alegeri vom constata că va candida…

Conducerea centrală a PNL a primit zilele trecute o scrisoare semnată de primari și aleși locali care au declarat că nu sunt de acord ca Boboc să preia președinția PNL și nici ca acesta să candideze la parlamentare. Conducerea centrală nu dă însă doi bani pe părerea acestor oameni. Așa cum nici Boboc nu dă doi bani. El îi sfidează pe aceștia și se instalează în funcția de președinte, pregătindu-se să candideze din nou și să facă rost de un mandat de parlamentar, fiind astfel „asigurat” pe următorii 4 ani.

Vin vremuri interesante la PNL Brăila. Vine un scor dezastruos la alegerile parlamentare.

PNL Brăila a intrat într-o perioadă neagră.