Catalin Boboc: Botea o fi stiind ca “Epoca Stancu” e pe final din surse ANI

P1060899

Presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, nu intelege de unde pana unde prevesteste liderul PMP local, Viorel Botea, finalul “Epocii Stancu”. Boboc spune ca, din ce stie el, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, mai are circa doi ani de mandat in fruntea Consiliului Judetean Braila. Senatorul liberal a lasat sa se inteleaga astazi ca daca Botea are alte date legate de viitorul politic al lui Stancu, nu ar fi surprins, dat fiind ca cei de la Miscarea Populara par foarte bine informati “mai din culise”, din surse ANI.

“Nu stiu ce inseamna asta, <<Epoca Stancu>>. Cat conduce el judetul? Mai are cel putin doi ani de mandat, daca nu s-o gandi sa mai candideze din nou. Domnul Botea, de fapt, cei care sunt dinspre Miscarea Populara…  toti vajnicii luptatori anticoruptie s-au mutat la Miscarea Populara. Ei au informatii pe care noi nu le avem, ca n-avem cum, mai din culise, de la ANI, de la parchete, poate stiu ei mai multe… Noi n-avem de unde sa stim ce stie domnul Botea. Domnul Botea este informat, citeste mult, primeste rapoarte, eu stiu…”, a declarat Boboc, in cadrul unei conferinte de presa.

Amintim ca presedintele CJ Braila, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, este in proces cu Agentia Nationala de Integritate, pe tema unor incompatibilitati pe care le-a reclamat acesta institutie.